Info & Faq

Leveransvilkor

Vi försöker alltid skicka din produkt samma dag om den görs innan kl 13.00 vi garanterar att du har din produkt inom 2-5 arbetsdagar.
Frakt kostnad tillkommer om du gör en beställning under 300kr på 69kr.
Annars är det FRI FRAKT.

Ångrar du av någon anledning din beställning och vill avbryta den måste du kontakta oss så snart som möjligt. Stilsäkert arbetar med att skicka ut beställningar snarast möjligt, därför kan vi inte garantera att en beställning går att avbryta. Har beställningen redan lämnat vårt lager kan vi ta beställningen i returdu som kund står då för kostnaderna för frakten samt returfrakten. Vid genomförd beställning kan Stilsäkert inte göra några ändringar gällande antal produkter. 

Transportskador

Alla skador som kan uppstå under transporten hem till dig ansvarar Skinnfabriken för. Om du vid mottagandet mot förmodan skulle upptäcka att beställningen har synliga skador som emballageskada/ transportskada, ska du genast på plats anmäla detta till chauffören genom att notera skadan på fraktsedeln/handdatorn innan leveransen kvitteras. Inom 5 dagar har du möjlighet att anmäla dold skada/transportskada, det vill säga skador/transportskador som inte varit möjliga att konstatera vid mottagandet av produkten. För att Skinnfabriken ska kunna godkänna en transportskada måste anmälan göras så snart som möjligt och senast 5 dagar från mottagandet. Skicka in ett mail till oss på info@skinnfabriken.se med era uppgifter så hjälper vi dig. Dold skada/transportskada anmälda efter 5 dagar från mottagandet godkänns ej

Retur

Som privatperson har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt, utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Kunden bekostar själv för returfrakten. Returen ska skickas tillbaka som företagspaket och inte via brev. Varor får inte returneras som postförskott eller med efterkrav. 

Information om produkterna

TYG

CANVAS VÄSKOR
Våra väskor är gjorda av kraftig vaxad canvas i 100% bomull, 400 g/m2 och med snygga skinn-detaljer. Skinnet är samma högkvalitativa buffelskinn som i våra andra väskor. Hela kollektionen har kraf-tiga YKK dragkedjor i metall, smarta fickor och finns i två snygga klassiska färger, Khaki och Navy. Varje väska har unik numrering.

LÄDER

Lädret i väskorna är av kraftigt buffelskinn och de tillverkas i Indien. Det oljas in för hand av vegetabiliska oljor och därför kan lädret skifta i färgen beroende på att lädret suger upp oljan olika. Efter att lädret är inoljat vaxar man ytan för hand. Det är meningen att det ska vara skiftningar i lädret det är tecken på att det är äkta och inte efterbehandlat för att se bra ut

Leverantören har ett Garveri och en Fabrik som samarbetar mycket nära därför är det lätt att ha kontroll över tillverkningen. Garveriet använder bara EU tillverkade ingredienser vid garvning av lädret, INGET KROM som är förbjudet i dag.

 • Varje väska har ett unikt tillverkningsnummer, det finns bara 1 exemplar av varje väska.
 • Dragkedjorna är YKK dragkedjor i metall
 • Alla väskor har praktiska fickor och är packade i snygg påse som du kan förvara väskan i eller använda till annat.

Om fabriken

Fabriken är BSCI certifierad, vilket betyder att man tar ansvar och uppfyller samtliga krav på följande områden:

 • Barnarbete
 • Tvångsarbete
 • Hälsa och säkerhet
 • Rätt till facklig anslutning
 • Diskriminering
 • Arbetstider
 • Löner
 • Disciplinära åtgärder

Klicka här för att komma till
Integritetspolicy och Allmänna villkor på Stilsäkert.se