VI FINNS I JÖNKÖPING

Stilsäkert är en webbshop som innehar har produkter av välkända varumärken. Vi säljer exklusiva produkter till rätt pris.  Stilsäkert har sin logistik och administration i Jönköping. Vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment med nya produkter och varumärken. Vårt unika samarbete med grossister av kända varumärken ger prispressade produkter.

 

VI FINNS I JÖNKÖPING

Stilsäkert är en webbshop som innehar har produkter av välkända varumärken ni hittar också på Magasinoutlet på m2center.

Vi säljer exklusiva produkter till rätt pris. Stilsäkert har sin logistik och administration i Jönköping. Vårt unika samarbete med grossister av kända varumärken ger prispressade produkter.

HUR JOBBAR VI

Vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment med nya produkter och varumärken.
Produkterna som vi väljer gör vi med grossister som jobbar med dessa varumärken. Som ger oss möjlighet att ha dem bästa och prisvärda produkterna på Stilsäkert.se

Har ni några önskemål inom våra varumärken
tveka inte att höra av er så hjälper vi er gärna.

SUPPORT

Hos oss handlar det såklart om er. Vi vill ge så bra kundgaranti och service så bra vi kan. Hos oss får du följande

Kundgaranti
Kundservice
Fri frakt ( Över 500kr )
Returrätt
Kvalitetskontroll
Miljökontroll

MILJÖ

För oss på Stilsäkert har det varit en självklarhet att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv.
Det handlar om att ta ansvar utöver vad lagen kräver. Det är viktigt för oss med respekt för mänskliga rättigheter, säkra arbetsförhållanden och miljövänliga arbetsmetoder.

Så här jobbar vi på Stilsäkert med CSR
(engelska Corporate Social Responsibility)
En god värdgrund ser vi som en nödvändighet och självklarhet.
Ansvarsfulla affärsmetoder.
Vi lägger stort fokus på regelefterlevnad i leverantörskedjan och arbetar med att bygga långsiktiga partnerskap. Tyngdpunkten ligger på löpande leverantörsutvärderingar och leverantörsbesök.
All vår frotté är oekotex certifierad.

BERCATO

Ett nytt svensk varumärke som satsar stort på miljötänk

Som ett steg i en mer hållbar produktutveckling samt minskad miljöpåverkan så har vi valt att på vårt eget varumärke Bercato använda oss av naturliga kvistförpackningar. Kvistförpackningen är återvunnen kartong som inte är behandlad. Vi använder oss också utav ett enfärgat tryck på förpackningarna för att minimera färgåtgången på trycket på förpackningarna som i sin tur minskar miljöpåverkan.